به مجله آقای قاب خوش آمدید.۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
فواید مصرف شکلات تلخ چیست؟

فواید مصرف شکلات تلخ چیست؟

فواید مصرف شکلات تلخ چیست؟

فواید مصرف شکلات تلخ چیست؟

شکلات تنها در یک نوع تولید نمی‌شود و انواع زیادی دارد.

برای مثال، شکلات واقعی، کره‌ای، شکلات تلخ در درصدهای مختلف (مثل شکلات ۷۸ درصد یا ۸۵ یا ۹۰ درصد)،

شکلات قهوه، شکلات تلخ و شکلات شیری، این‌ها همه از جمله انواع شکلات‌هایی هستند که در بازار وجود دارند.

خیلی‌ها بر این باورند که شکلات تلخ به این دلیل که قند کمتری دارد گزینه‌ی سالم‌تری است.

جدا از بحث سالم‌تر بودن، مزه‌ی ویژه‌ی شکلات تلخ هم باعث می‌شود خیلی‌ها

به سراغ آن بروند و آن را به شکلات‌های شیرین ترجیح دهند.

شکلات تلخ که با نام شکلات سیاه هم شناخته می‌شود، نوعی شکلات است

که شیر و قند کمتری دارد. این خوراکی به جای آنکه از کره‌های بر پایه‌ی شیر ساخته شود، با کره‌ی کاکائو تهیه می‌شود.

فواید مصرف شکلات تلخ چیست؟

۱_خواص ضدسرطانی دارد:

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شکلات می‌توانند به‌ویژه خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را کاهش دهند.

جدا از این، مطالعات دیگری هم ادعا دارند تأثیر شکلات روی کاهش التهاب و استرس

اکسیداتیو در بدن منجر به جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی می‌شود

و به محافظت از بدن در برابر سرطان روده‌ی بزرگ کمک می‌کند.

۲_تقویت حافظه:

شکلات تلخ باعث تحریک فعالیت عصبی در مغز می‌شود.

همچنین می‌تواند باعث کاهش استرس و بهبود روحیه شود. خوردن شکلات تلخ باعث

افزایش نروپلاستی مغز می‌شود که تاثیرات مثبتی بر حافظه و بهتر شدن خلق و خو دارد.

۳_کاهش فشارخون :

شکلات تلخ دارای فلاوانول است که در بدن باعث تولید اکسید نیتریک می‌شود.

اکسید نیتریک به گشاد شدن عروق خونی کمک کرده و جریان خون را بهبود می‌دهد و فشار خون را پایین می‌آورد.

تحقیقات انجام ش ده نشان داده است که فشار خون افرادی که شکلات تلخ و تیره می‌خورند

به میزان قابل توجهی پایین‌تر از کسانی است که به همان میزان شکلات سفید مصرف می‌کنند

و این اثر در افراد با سوابق بیماری قلبی یا افراد مسن به مراتب بیشتر از جوانان قابل مشاهده است.

۴_کمک به لاغری:

شکلات تلخ با افزایش سوخت و ساز بدن به تقویت متابولیسم بدن کمک می‌کند و باعث

کاهش جذب چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها می‌شود بنابراین بدن شما سریع‌تر کالری می‌سوزاند.

چربی‌های سالم موجود در شکلات های تلخ باعث کاهش جذب قند در جریان خون و مانع از افزایش انسولین در بدن می‌شوند.

۵_افزایش سطح کلسترول خوب :

در بدن دو نوع کلسترول می­ تواند وجود داشته باشد. کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL).

کلسترول بد باعث ایجاد انواع مشکلات قلبی عروقی، مسدود شدن رگ­های مغز و در نتیجه

سکته مغزی می­ شود. محققان نشان دادند که مصرف شکلات تلخ ممکن است کلسترول خوب بدن را افزایش دهد.

۵_حفظ سلامت دندان ها :

در کاکائو یک عامل ضد باکتری وجود دارد که میتواند باکتری­های مخرب دهان را از بین برده و به این ترتیب

به حفظ سلامت مینای دندان کمک کند. همچنین شکلات تلخ می­تواند دندان را سفید کرده و از بوی نامطبوع دهان جلوگیری کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 − 14 =