به مجله آقای قاب خوش آمدید.۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
فواید مصرف فندق چیست؟

فواید مصرف فندق چیست؟

فواید مصرف فندق چیست؟

فواید مصرف فندق چیست؟

این موضوع صحت دارد که فندق، مغزی چرب است اما نکته‌ای که حائز اهمیت است، چربی‌های مفید موجود در آن می باشد.

این خوراکی خوش طعم و شیرین مانند دیگر آجیل ها لبریز از ویتامین، مواد مغذی و مواد معدنی است.

فندق دارای مقدار کالری بالایی است اما نمی‌ توان از خواص و چربی‌های مفید آن غافل شد.

حدود ۲۰ مغز کامل از این آجیل دارای مقادیر متفاوتی از کربوهیدرات، ویتامین E، منیزیم،

مس، منگنز، فیبر، اسیدهای چرب امگا ۶ و ۹، پتاسیم، فولات و… است.

فواید و ارزش غذایی فندوق :

۱_سرشار از آنتی اکسیدان است:

آنتی‌اکسیدان بدن را از استرس اکسیداتیو که می‌تواند موجب تخریب ساختار سلول،

تسریع پیری، سرطان و بیماری قلبی میشود دور نگه می دارد.

فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در فندق به‌عنوان ترکیبات فنولیک شناخته می‌شوند.

پژوهش‌ها ثابت کرده‌اند که این ترکیبات مانع از التهاب و باعث کاهش کلسترول در بدن می شوند.

۲_کاهش التهاب با مصرف فندق:

خواص فندق باعث کاهش نشانگرهای التهابی می‌شود و این تأثیر به‌خاطر وجود چربی‌های سالم است.

بنابر پژوهشی سطح التهاب‌ در افرادی که فندق را در رژیم غذایی‌شان (در حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد

از کالری موردنیازشان) گنجانده بودند، به‌شکل محسوسی کاهش یافت.

علاوه‌براین، مصرف ۶۰ گرم فندق به‌طور روزانه، در طول ۱۲ هفته، به کاهش نشانگرهای التهابی در افراد دچار اضافه‌وزن منجر ش ده بود.

۳_مفید برای سلامت قلب :

وجود آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب سالم، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی فندق را افزایش می‌دهد و سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.

مطالعات نشان داده که مصرف فندق باعث کاهش چربی خون و افزایش سطح ویتامین E می‌شود.

درواقع به‌نظر می‌رسد که وجود اسیدهای چرب، فیبر غذایی، آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و منیزیم به تعادل فشارخون کمک زیادی می کند.

۴_ کاهش احتمال ابتلا به سرطان:

وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند به فندق خواص و ویژگی‌های ضدسرطانی ببخشد.

در میان سایر آجیل ها مانند پسته و گردو فندق بیشترین میزان از آنتی‌اکسیدان‌های موسوم به پروآنتوسیانیدین‌ها را داراست.

ویتامین E موجود در فندق آنتی‌اکسیدانی قوی است که از سلول‌ها در برابر تخریبی که باعث ایجاد یا پیشرفت سرطان می‌شود محافظت می‌کند. فندق

سرشار از منیزیم است که به عملکرد آنزیم‌هایی که تخریب اکسیداتیو را کاهش می‌دهند

و باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود، کمک زیادی

می‌کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 − 9 =