به مجله آقای قاب خوش آمدید.۱ خرداد ۱۴۰۳
برای قند و شکر چه جایگزینی است ؟

برای قند و شکر چه جایگزینی است ؟

برای قند و شکر چه جایگزینی است ؟

مجله تفریحی آقای قاب : برای قند و شکر چه جایگزین هایی وجود دارد باهم بخوانیم این مقاله را:

برای قند و شکر چه جایگزینی است ؟

دلایل مضر بودن شکر

شکر دارای بسیاری از ترکیبات مضر و خطرناک می باشد و تقریباً هیچ نکته مثبتی برای سلامت بدن نداشته

ولی خواص منفی و مضر آن بسیار بیشتر است و برای این امر می توان لیست طولانی تهیه کرد.

یکی از معایب شکر این است که هورمون های ایجاد کننده سیری و گرسنگی در بدن را مختل می کند.

این عامل میزان کالری دریافتی را افزایش داده و باعث چاقی خواهد شد.

علاوه بر این قند بر متابولیسم بدن تأثیر می گذارد و ذخیره انسولین و چربی را افزایش می دهد.

محققان بر این باورند که بین قند و وزن بالا و برخی بیماری ها ارتباط بسیار مستقیمی وجود دارد.

به عبارت دیگر ، افراد با مصرف زیاد قند بیش از سایر افراد در معرض خطر چاقی ، دیابت ، بیماری های قلبی و سرطان می باشند.

مصرف شکر باعث ترشح دوپامین در بخش مرکزی مغز و زیاد شدن اشتها می شود.

جایگزین های طبیعی برای شکر

عسل

عسل طبیعی با داشتن طعم شیرین و لذیذ درصد بسیار کمی قندهای مضر دارد.

زنبور عسل این حشره شگفت انگیز از شهد گیاهان استفاده می کند و طی فرآیندی در بدن خود شهد را به ماده ای

بسیار شیرین و خوش طعم تبدیل می کند که دارای خاصیت های زیادی است.

عسل دارای مواد معدنی و ویتامین ها و مقدار زیاد آنتی اکسیدان می باشد.

این آنتی اکسیدان ها از اسیدهای فنلیک و فلاونوئیدها تشکیل شده اند.

عسل

این خاصیت آنتی اکسیدانی عسل از بیماری هایی مانند دیابت و سرطان جلوگیری می کند.

عسل طبیعی ، حتی در مواردی برای درمان و بهبود بیماری های ناشی از مصرف شکر استفاده می شود.

اما به خاطر داشته باشید که هنگام تهیه عسل ، از طبیعی بودن آن مطمئن شوید. مقدار قند در هر ۱۰۰ گرم عسل ۸۰ گرم است.

کشمش

کشمش غذایی کاملاً طبیعی با طعم شیرین و خوش طعم است که دارای خواص زیادی است.

کشمش باعث تقویت بدن و تنظیم قند خون و تحریک سیستم ایمنی بدن می شود.

کشمش قرن هاست که توسط مردم باستان به عنوان دومین شیرین کننده طبیعی پس از عسل شناخته می شود.

کشمش

کشمش مثل عسل جایگزین خوبی برای شکر است ، به شرطی که به طور طبیعی بدست آید.

کشمش را باید به صورت طبیعی و در معرض آفتاب و استفاده نکردن از مواد شیمیایی یا اسید خشک کرد.

خرما

خرما میوه ای بسیار شیرین و خوش طعم است که دارای خواص بی شماری است.

خرما باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد مغز ، تنظیم کلسترول خون و تقویت کل بدن می شود.

خرما

خرما در مناطق گرمسیری و در نیمه جنوبی کشور ما رشد می کند و نژادهای مختلفی دارد اما خاصیت آن تقریبا یکی است.

خرما حاوی ۵۰٪ گلوکز و ۲۵٪ ساکارز است. بنابراین اگرچه خرما جایگزین طبیعی قند است ، اما افراد دیابتی باید مراقب مصرف آن باشند.

توت خشک

توت خشک یک غذای خوشمزه و با خواص است که مدت هاست یکی از محبوب ترین میان وعده ها است.

طعم شیرین و دلپذیر آن باعث می شود جایگزین خوبی برای شکر باشد.

مهمترین خاصیت این میوه ضد سرطانی بودن آن است. قند خون را کاهش می دهد و کم خونی فقر آهن را درمان می کند.

همچنین در درمان سرفه ، آسم و روماتیسم مفید می باشد.

توت خشک

هر ۱۰۰ گرم توت خشک دارای ۷ گرم قند است و جایگزین مناسبی برای شکر می باشد.

توت خشک شده طبیعی و نداشتن مواد شیمیایی دارای خواص مفید بسیاری هستند و قند لازم را برای بدن فراهم می کنند.

انجیر خشک

انجیر میوه ای خوشمزه و محبوب با طعمی شیرین و دلچسب است.

انجیر خشک دارای خاصیت زیادی است که فقط به قسمت کوچکی از آنها اشاره خواهیم کرد.

انجیر خشک ضد سرطان است و باعث تقویت مغز ، تقویت مو ، درمان گلو درد ، کاهش وزن و غیره می شود.

انجیر دارای ویتامین ها و آنتی اکسیدان های قدرتمند است.

انجیر خشک

انجیر به همراه کشمش و توت خشک میان وعده های بسیار خوشمزه ای هستند که دارای خواص بی نظیری هستند.

انجیر نیز باید به طور طبیعی و بدون استفاده از مواد شیمیایی خشک شود.

استیویا

استویا گیاهی از خانواده گل های داوودی است. براساس تحقیقات و آزمایش ها ، درصد کالری موجود در این گیاه صفر است.

شیرینی این گیاه بیشتر از شکر است و قند حاصل ۱۰۰٪ بی ضرر است و هیچ عارضه ای برای بدن به وجود نمی آورد.

این گیاه را می توان به راحتی در گلخانه ها و در خانه پرورش داد.

استیویا

شکر را می توانید خودتان استخراج کنید. مصرف این گیاه باعث کاهش و کنترل قند خون و فشار خون می شود.

شکر نارگیل

شکر نارگیل از شیره نارگیل تهیه خواهد شد. این ماده دارای مواد مغذی مثل آهن ، روی ، کلسیم و پتاسیم می باشد

و سرشار از آنتی اکسیدان است. شکر نارگیل دارای ماده ای به اسم اینولین می باشد که یک نوع فیبر است

و جذب گلوکز را کاهش خواهد داد. مقدار کالری موجود در شکر نارگیل زیاد است و این مقدار تقریباً مساوی کالری موجود

در قند معمولی می باشد. همچنین سطح بالایی از فروکتوز وجود دارد که دلیل اصلی مضر بودن آن مانند است.

شکر نارگیل

در نتیجه ، اگرچه شکر نارگیل یک قند طبیعی است اما به دلیل خاصیت مشابه قند معمولی باید با احتیاط مصرف شود.

از اینکه برای خواندن این مقاله وقت گذاشتید از شما سپاسگزاریم.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 + هفده =