به مجله آقای قاب خوش آمدید.۲۰ مهر ۱۴۰۴
خواص بینظیر ماهی

خواص بینظیر ماهی

خواص بینظیر ماهی

خواص بینظیر ماهی

در مجله آقای قاب با خواص بینظیر ماهی آشنا شوید …

ماهی یکی از غذاهایی است که دارای ارزش تغذیه ای فوق العاده ای است

همچنین از مواد مغذی ضروری و بسیار مفیدی هم برخوردار است.

ماهی به دلیل نوع چربی بی نظیرش در مقابل دیگر مواد غذایی دارای اهمیت بیشتری است.

ماهی سرشار از پروتئین با کیفیت عالی، ویتامین های گوناگون

مواد معدنی، ید، چربی و کلسترول کم می باشد. ماهی و آبزیان کامل ترین

منبع اسیدهای چرب امگا-۳ می باشد و در سلامت انسان تاثیر بسیار مهمی

می گذارد و همچنین می تواند که از از بیماری های زیادی پیشگیری می کند.

در این مقاله تصمیم داریم شما را با بهترین خواص ماهی آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

ماهی دارای خواص بسیار خوبی برای همه اعضای بدن است:

متخصصان تغذیه همیشه بر روی این نکته تاکید دارند که همه افراد باید

در طول هفته دوبار ماهی مصرف کنند. امگا۳ و ترکیبات مفیدی که

در ماهی وجود دارد باعث حفظ سلامتی و تقویت اعضای بدن خواهند شد.

کدام ماهی بالاترین خواص امگا۳ را دارد؟

ماهیان چرب مانند سالمون، شاه ماهی (هرینگ) و قزل آلا دارای کامل ترین

مقدار اسیدهای چرب امگا۳ هستند.

در ادامه شما را بیشتر با فواید و خواص خوردن ماهی روبرو خواهیم کرد.

ماهی باعث تقویت و حفظ سلامت چشم خواهد شد:

اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی وجود دارند در چشم باعث خنثی نمودن

رادیکال های آزاد می شوند و همچنین توانایی کاهش التهاب چشم را هم دارند.

ماهی به علت بهره بردن از امگا۳ ریسک ابتلا به گونه ای از بیماری های خاص

چشمی که سبب کوری می شود را کاهش خواهد داد.

این بیماری در کسانی که در طول هفته ۲ بار ماهی مصرف می کنند ۳۶ درصد کمتر از افراد دیگر است.

بهره بردن از ماهی به صورت منظم باعث کاهش ریسک مبتلا شدن به زوال قرنیه در بانوان می شود.

ماهی می تواند برای درمان صرع و تشنج مفید باشد :

بررسی های به عمل آمده نشان از این دارند که امگا ۳ که در ماهی وجود دارد

باعث پایین آوردن فرکانس تشنج بیماران گرفتار به صرع خواهد شد.

کسانی که به صرع مبتلا هستند می توانند با استفاده منظم

از دوز کم امگا ۳ روغن ماهی عوارض به وجود آمده را کمتر کنند.

خواص بینظیر ماهی

ماهی می تواند بیخوابی را درمان کند:

بررسی ها نشان می دهند که کمبود ویتامینD باعث بیشتر شدن

اختلالات خواب خواهد شد. استفاده از ماهی که منبع فوق العاده ای

از همین ویتامین می باشد سبب به وجود آمدن خوابی راحت و عملکرد روزانه خواهد شد.

ماهی فشار خون را کاهش می دهد:

محققان به این نتیجه رسیده اند که اسیدهای چرب امگا۳ باعث کاهش

ریسک مرگ های بی نظم و ناگهانی ، تنظیم سطح تری گلیسرید

کم شدن خطر تشکیل لخته خون در عروق و تنظیم فشار خون خواهند شد.

ماهی می تواند از بیماری ام اس پیشگیری کند:

کسانی که به بیماری ام اس مبتلا هستند بهتر است به شکل منظم

در برنامه غذایی خود از ماهی استفاده کنند.

استفاده از ماهی به اندازه مناسب باعث حفظ سلامت مغز می شود

و از بروز علائم و نشانه های این بیماری تا حد قابل توجهی جلوگیری خواهد کرد.

ماهی باعث کاهش خطر بیماری های خودایمنی خواهد شد :

استفاده از ماهی می تواند ریسک گرفتار شدن به دیابت نوع یک

و تعداد قابل توجهی از بیماری های خودایمنی دیگر را کمتر کند.

وقتی که سیستم ایمنی بدن بافت های سالم را به اشتباه مورد هجوم

و حمله قرارمی دهد بیماری خود ایمنی به وجود می آید .

دیابت نوع یک ، نوعی بیماری خود ایمنی به شمار می رود که در آن

دستگاه ایمنی سلول های انسولین ساز لوزالمعده را مورد حمله قرار می دهد.

ویتامین D و اسیدهای چرب امگا-۳ که در ماهی وجود دارند

خطر روماتیسم مفصلی و ام اس را هم تا حد قابل توجهی کاهش خواهند داد.

خواص بینظیر ماهی

ماهی سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان خواهد شد :

پژوهشگران با توجه به بررسی هایی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند

که اگر افراد هفته ای ۲ بار ماهی را در برنامه غذایی خود جای دهند

می توانند تا حد زیادی از ابتلا به بیماری های التهابی مثل آرتریت روماتویید یا سرطان در در امان بمانند.

ماهی از ابتلا به آلزایمر جلوگیری خواهد کرد:

کاهش عملکرد مغز است یکی از پیامدهایی است که افزایش سن خود

را بیشتر نشان می دهد از این پدیده با عنوان زوال شناختی مرتبط

با سن هم یاد می کنند. در برخی افراد کاهش عملکرد مغز سبب

ابتلا به آلزایمر خواهد شد. بررسی ها نشان می دهد ماهی ماده ی

خاکستری مغز را بیشتر خواهد کرد و به همین دلیل سرعت کاهش توان

شناختی را در افراد مصرف کننده کاهش خواهد داد.

کسانی که به شکل منظم از استفاده می کنند، مغزشان ماده ی خاکستری

بیش تری خواهند داشت و در نتیجه کمتر به زوال عقل و بیماری های مربوطبه حافظه دچار خواهند شد.

ماهی باعث درمان و پیشگیری از افسردگی خواهد شد:

ماهی سبب پیشگیری و درمان افسردگی خواهد شد.

قبلا در مقالات دیگر به این مورد اشاره کردیم که افسردگی یک اختلال روانی

جدی و فراگیر است که سبب به وجود آمدن غم و اندوه

کم شدن انرژی و از دست دادن انگیزه برای ادامه زندگی و فعالیت ها خواهد شد.

اسیدهای چرب امگا ۳ در مقابل افسردگی مقاومت خواهند کرد

و سبب افزایش اثربخشی بیشتر داروهای ضد افسردگی نیز خواهند شد.

ماهی و به طور کلی اسیدهای چرب امگا۳

به بهبود اختلالات ذهنی مثل اختلال دو قطبی کمک می کند.

ماهی می تواند به پیشگیری از حملات قلبی و سکته کمک کند:

دو نمونه از معمول ترین دلایل مرگ زودرس در همه دنیا حملات قلبی و سکته می باشند.

استفاده از ماهی باعث کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته می شود

و به طور کلی برای داشتن یک قلب سالم و کارآمد این ماده غذایی بسیار مفید است.

چرب موجود در ماهی ها به علت برخوردار بودن از اسیدهای چرب امگا-۳ برای سلامت قلب بسیارمفید هستند.

ماهی برای درمان آسم بسیار خوب است:

بررسی ثابت کرده اند که استفاده از ماهی به شکل منظم ریسک مبتلا شدن

به آسم را در کودکان را کاهش خواهد داد، اما در بزرگسالان اثر زیادی نخواهد داشت.

خواص بینظیر ماهی

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج + یک =