به مجله آقای قاب خوش آمدید.۲۶ مهر ۱۴۰۴
راه های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

راه های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

راه های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

راه های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

در مجله آقای قاب میپردازیم به روش هایی که از جوانه زدن سیر و پیاز جلوگیری میکند …

سیر و پیاز محبوب ترین و غنی ترین سبزیجات می باشند که در غذاهای مختلف استفاده می گردد.

سیر و پیاز طعم عالی به غذا داده و نقش مهمی در خوش طعم تر شدن غذا دارند.

بسیاری از زنان سیر و پیاز را ذخیره می کنند تا همیشه داشته باشند ،ولی بعضی اوقات پیاز و سیر جوانه می زنند.

جوانه زنی سبب تغییر رنگ و طعم سیر و پیاز خواهد شد.

در این مقاله روش هایی را برای مانع جوانه زدن آورده ایم.

ذخیره نامناسب سیر و پیاز باعث خراب شدن و جوانه زنی آنها می شود.

اگر نمی خواهید سیر و پیاز شما جوانه بزند موارد زیر را انجام دهید.

راه های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

نگهداری سیر و پیاز در دمای مناسب

بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سانتیگراد است که بالاتر از دمای یخچال

و کمی پایین تر از دمای اتاق می باشد. سیر و پیاز را در جای خنک نگهداری کرده

و در جاهای گرم نگذارید ، زیرا حرارت باعث جوانه زدن ، نرم شدن و تغییر طعم سیر و پیاز خواهد شد.

نگهداری پیاز در جای خشک

داشتن رطوبت باعث خرابی و جوانه زدن پیاز و سیر خواهد شد.

بعد از خریدن پیاز به مدت ۳ هفته پارچه روی آن ها پهن نمایید و در یک محیط خشک و گرمی قرار بدهید.

سیر و پیاز را در یک مکان تاریک بگذارید

سعی کنید همیشه محیط نگهداری سیر و پیاز را تاریک نگه دارید و پیاز و سیر را در معرض نور آفتاب قرار ندهید.

تغییرات در میزان نور نیز می تواند باعث نوسانات دما شود.

سیر و پیاز را در محل تهویه قرار دهید

هرگز سیر و پیاز را در پلاستیک ذخیره نکنید چون گردش نداشتن مناسب هوا منجر به رطوبت می شود

و در نتیجه پیاز جوانه می زند یا پوسیده می شود.

سعی کنید آنها را در مکانی با تهویه مناسب نگهداری کنید تا از جوانه زنی جلوگیری شود.

نگهداری سیر و پیاز به صورت جدا

سعی کنید مکانی کاملاً جداگانه برای نگهداری سیر و پیاز در نظر گرفته و سیر و پیاز

را از سایر میوه ها و سبزیجات دور نگه دارید. میوه های رسیده باعث تولید گاز اتیلن

می شود که احتمال جوانه زنی را افزایش می دهد. اگر پیاز کپک یا جوانه زد آن را دور ریخته ولی

اگر سالم می باشد و فقط جوانه زده است آن را نصف کنید و به جداسازی ریشه و جوانه کنید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 3 =