به مجله آقای قاب خوش آمدید.۲۵ مهر ۱۴۰۴
ماهی قزل آلا میخورید

ماهی قزل آلا میخورید؟ حتما بخون

ماهی قزل آلا میخورید؟ حتما بخون

یکی از منابع عالی پروتئین اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی قزل آلا می باشد.

ماهی قزل آلا یکی از ماهی هایی می باشد که دارای کم ترین مقدار آلودگی به جیوه است

و امروزه ماهی قزل آلای پرورشی به آسانی در همه جا پیدا می گردد

که بوی آن و طعم دلپذیر کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد و پخت آن با سرعت بالا و بدون زحمت انجام می شود.

ماهی قزل آلا ، ماهی با آب سرد است که به زیر گروه ماهی قزل آلا تعلق دارد

و دارای بدنی جمع و جور و دارای دم و باله های بزرگ است.

ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه می باشد و بوی نامطبوع آن کمتر از ماهی های دیگر است

در همه جا به راحتی قابل دسترسی است و قادر هستید آن را به روش های گوناگون مانند آب پز ، بخارپز و کبابی درست کنید.

ماهی قزل آلا

خاصیت ماهی قزل آلا برای سلامتی

میزان پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی قزل آلا زیاد می باشد

پس مصرف آن خطر چاقی ، بیماری های قلبی و دیابت را کم می کند.

از دیگر خواص ماهی قزل آلا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خاصیت کاهش کلسترول ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا دارای آنتی اکسیدان اکساگزانتین می باشد که باعث ایجاد شدن رنگ قرمز خواهد شد.

آستاگزانتین کلسترول بد خون را کاهش می دهد.

یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه ۳.۶ میلی گرم از این آنتی اکسیدان برای

کم کردن کلسترول بد خون و کاهش خطر بیماری های قلبی کافی است.

ترکیب این آنتی اکسیدان با امگا ۳ کارکرد مغز و سیستم عصبی را بهبود می بخشد

و از التهاب در بدن جلوگیری می کند.

مطالعه ای روی ۴۴ فرد مبتلا به آفتاب سوختگی ترکیبی از ۳ گرم کلاژن و ۲ میلی گرم آستاگزانتین

را به مدت ۱۲ هفته تجویز کرد که باعث بهبود با سرعت بالا ، انعطاف پذیری و آبرسانی بهتر پوست گردید.

در ۱۰۰ گرم ماهی قزل آلا دارای ۴ – ۳.۸ میلی گرم آستاگزانتین می باشد.

خواص کاهش کلسترول ماهی قزل آلا قرمز از سایر گونه ها بیشتر است.

خاصیت ماهی قزل آلا برای سلامتی

کاهش دادن بیماری های قلبی

مصرف مرتب ماهی قزل آلا به دلیل دارا بودن امگا ۳ زیاد از بیماری قلبی جلوگیری می کند.

به گفته محققان ، میزان امگا ۶ در بدن عمولاً زیاد می باشد

اگر مقدار امگا ۶ در خون بیشتر از امگا ۳ باشد ، خطر بیماری قلبی زیاد می شود .

در مطالعه ای بر روی گروهی از مردان و زنان سالم ، مصرف دو وعده ماهی قزل آلای پرورشی

در هفته منجر به افزایش نه درصدی امگا ۳ و کاهش میزان امگا ۶ و تری گلیسیرید در خون آنها شد.

مقادیر بالای پتاسیم در ماهی قزل آلا از فشار خون بالا جلوگیری کرده

و در این صورت سکته مغزی و بیماری های کلیوی را کاهش می دهد.

کاهش دادن بیماری های قلبی

کاهش وزن

داشتن پروتئین با کیفیت در ماهی قزل آلا منجر به مصرف منظم ماهی قزل آلا

برای کاهش طمع و پرخوری و سیر نگه داشتن فرد برای مدت طولانی تری شده است.

افزایش متابولیسم و ​​کاهش چربی در اطراف شکم و کبد می شود.

کاهش التهاب

بیشتر متخصصان اعتقاد دارند که التهاب دلیل اصلی همه بیماری های مزمنی

مانند دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی می باشد.

تحقیقات نشان می دهد هرچه افراد بیشتر در معرض بیماری های التهابی قرار بگیرند

مقدار بیشتری ماهی قزل آلا استفاده می کنند ، التهاب بیشتری در بدن آنها کنترل می شود و خطر بیماری برای آنها کاهش می یابد.

سلامتی حافظه و مغز

مصرف ماهی قزل آلا سبب بهبود کارکرد مغز و کم کردن علائم افسردگی و حفظ سلامت مغز جنین در دوران بارداری می گردد.

اضطراب را کم کرده و از سلولهای ماده خاکستری مغز مراقبت می نماید.

پس خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد یا زوال عقل را کند می کند.

خوردن دو وعده ماهی قزل آلا در هفته مشکلات روحی افراد میانسال را تا پانزده درصد کم می کند.

ماهی قزل آلا در بارداری

مصرف ماهی قزل آلا برای خانم های باردار بسیار اهمیت دارد و سطح هوش جنین را زیاد می کند

و به رشد بهتر مغز و بینایی کودک کمک خواهد کرد.

مقادیر بالای آهن و ویتامین های گروه B در ماهی قزل آلا قادر است مشکلات کم خونی در بارداری را کم کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده − هشت =