فواید فلفل دلمه ای قرمز:
فواید فلفل دلمه ای قرمز
فلفل دلمه ای قرمز از خانواده فلفل های شیرین یا فلفل دلمه ای ها می باشد.
آنها به دلیل شکل زنگوله مانندشان به فلفل دلمه ای معروف هستند و طعم ملایم و شیرین و گوشتی ترد و آبدار دارند.
این نوع فلفل ها در سرتاسر جهان در دسترس هستند اما منشا آنها در آمریکای جنوبی و مرکزی و مکزیک می باشد.
آنها منبع بسیار خوبی از مواد مغذی مانند ویتامین A ، C و B6 هستند.
فواید مصرف فلفل دلمه ای قرمز:
۱_ منبع ویتامینC :
فلفل دلمه ای قرمز ۳۰۰ درصد ویتامین C مصرفی روزانه را تامین میکند.
ویتامین C جدا از اینکه یک آنتی اکسیدان قوی است برای جذب آهن نیز بسیار حیاتی است.
۲_منبع غنی از ویتامین A:
این فلفل منبع عالی ویتامین A است که حدود ۷۵ درصد نیاز روزانه به ویتامین A را تامین میکند.
ویتامین A یک ماده مغذی است که از بینایی سالم به ویژه دید در شب حمایت میکند.
۳_منبع غنی از فیبر:
نصف فنجان فلفل دلمه ای قرمز حدود یک گرم فیبر دارد که هضم را آسان میکند و باعث حفظ سطح کلسترول خون می شود.
۴_سرشار از مواد معدنی :
مواد معدنی موجود در فلفل دلمه ای بسیار متنوع هستند از جمله کلسیم ، آهن ، منیزیم
فسفر ، پتاسیم و روی. به طوری که نصف نیاز روزانه بدن به این ریز مغذی ها با مصرف فلفل دلمه ای قرمز تامین میشود.
۵_منبع آنتی اکسیدان:
مقدار آنتی اکسیدان های فلفل دلمه قرمز بالاتر از سایر رنگ ها می باشد.
لیکوپن که عامل رنگ قرمز فلفل دلمه است یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب میشود.
۶_کاهش وزن و لاغری:
این فلفل کالری بسیار کمی دارد و باعث افزایش سرعت متابولیسم می شود اما بر خلاف سایر فلفل ها ضربان قلب را افزایش نمی دهد اما در عین حال باعث کالری سوزی میشود.
۷_پیشگیری از ریزش مو:
فولیکول های مو برای رشد سالم نیاز به کلاژن سازی بیشتر دارند که ویتامین ث موجود در فلفل دلمه به بهبود کلاژن سازی مورد نیاز فولیکول های مو کمک میکند.
کمبود این ویتامین در بدن باعث خشکی و شکنندگی موها میشود.
دیدگاهتان را بنویسید