به مجله آقای قاب خوش آمدید.۲۱ مهر ۱۴۰۴
طرز پختن بلال با شیر

طرز پختن بلال با شیر

طرز پختن بلال با شیر:

طرز پختن بلال با شیر

پختن بلال با شیر یکی از روش های ساده و بسیار آسان می باشد که در نهایت بلال های خوشمزه را به شما تحویل می دهد.

بلال یکی از پر مصرف ترین غلات در آمریکاست و نوع ارگانیک آن به پیشگیری و درمان کم خونی کمک میکند.

همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و برای کاهش وزن و لاغری هم مفید می باشد.

مواد لازم:

۱_سه عدد بلال

۲_دو لیوان آب

۳_دو لیوان شیر

۴_یک عدد کره

۵_نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر سیر ، پودر پاپریکا هر کدام یک قاشق چای خوری

مراحل درست کردن بلال با شیر:

۱_ابتدا بلال ها پوست بگیر و از وسط نصف کنید.

۲_چندتا از پوست بلال ها را کف ماهیتابه میچینیم.

۳_بلال ها را در ماهیتابه قرار می دهیم.

۴_دو لیوان شیر و دو لیوان آب به بلال ها اضافه میکنیم.

۵_ادویه های ذکر شده را به بلال ها اضافه میکنیم.

۶_نصف کره را به بلال ها اضافه میکنیم.

۷_در ماهیتابه را قرار می دهیم و چهل دقیقه تا یکساعت زمان می دهیم تا بلال ها به طور کامل پخته شوند.

نکته: توجه داشته باشید که بلال ها بیشتر از یکساعت پخته نشوند چون زیاد از حد نرم میشوند.

این بلال خوشمزه را میتوانید با انواع سس ها میل کنید و لذت ببرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × یک =