طرز پختن بلال با شیر:
طرز پختن بلال با شیر
پختن بلال با شیر یکی از روش های ساده و بسیار آسان می باشد که در نهایت بلال های خوشمزه را به شما تحویل می دهد.
بلال یکی از پر مصرف ترین غلات در آمریکاست و نوع ارگانیک آن به پیشگیری و درمان کم خونی کمک میکند.
همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و برای کاهش وزن و لاغری هم مفید می باشد.
مواد لازم:
۱_سه عدد بلال
۲_دو لیوان آب
۳_دو لیوان شیر
۴_یک عدد کره
۵_نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر سیر ، پودر پاپریکا هر کدام یک قاشق چای خوری
مراحل درست کردن بلال با شیر:
۱_ابتدا بلال ها پوست بگیر و از وسط نصف کنید.
۲_چندتا از پوست بلال ها را کف ماهیتابه میچینیم.
۳_بلال ها را در ماهیتابه قرار می دهیم.
۴_دو لیوان شیر و دو لیوان آب به بلال ها اضافه میکنیم.
۵_ادویه های ذکر شده را به بلال ها اضافه میکنیم.
۶_نصف کره را به بلال ها اضافه میکنیم.
۷_در ماهیتابه را قرار می دهیم و چهل دقیقه تا یکساعت زمان می دهیم تا بلال ها به طور کامل پخته شوند.
نکته: توجه داشته باشید که بلال ها بیشتر از یکساعت پخته نشوند چون زیاد از حد نرم میشوند.
این بلال خوشمزه را میتوانید با انواع سس ها میل کنید و لذت ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید