به مجله آقای قاب خوش آمدید.۲۲ مهر ۱۴۰۴
طرز درست کردن نرگسی اسفناج

طرز درست کردن نرگسی اسفناج

طرز درست کردن نرگسی اسفناج:

طرز درست کردن نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای اصی ایرانی می باشد که بسیار هم مغذی و مفید است.

مواد تشکیل دهنده ی این غذا اسفناج و تخم مرغ می باشد که هر دو برای سلامت بدن بسیار مفید می باشند.

مواد لازم :

۱_یک کیلو اسفناج

۲_یک عدد پیاز

۳_دو حبه سیر

۴_دو عدد تخم مرغ

۵_نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

مراحل درست کردن نرگسی اسفناج:

۱_ابتدا اسفناج ها را شسته پاک کنید و کمی خرد کنید و در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

نکته: نیازی به اضافه کردن آب نیست چون خود اسفناج آب میندازه.

۲_پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

۳_در تابه دیگر پیاز خرد ش ده را تفت دهید.

۴_بعد از اینکه پیاز کمی سبک ش ده دو حبه سیر خرد ش ده را به پیاز اضافه کنید.

۵_پیاز و سیر را که کمی باهم تفت دادید ادویه ها را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

۶_اسفناج هایی که پخته ش ده را به پیاز داغ اضافه کنید و مجدد با هم تفت دهید تا آب اضافی آن کاملا کش یده شود.

۷_در آخر هم دو عدد تخم مرغ را به اسفناج ها اضافه کنید و در تابه را قرار دهید تا تخم مرغ ها بپزد.

نکته ها:

بعد از شکستن تخم مرغ ها می توانید آن ها را هم بزنید یا اجازه دهید

به صورت عسلی باقی بماند که این کاملا به سلیقه شما بستگی داردو.

هرچه پیاز ها را یکدست تر و ریز تر خرد کنید طعم نرگسی اسفناج شما فوق العاده تر خواهد شد.

برای اینکه نرگسی اسفناج شما مجلسی تر شود می توانید کمی گردوی خرد ش ده به آن اضافه کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 + هشت =